Spring til indhold

Botox

Med alderen kommer der rynker. Nogle rynker kan være charmerende, mens andre kan være med til at give dig et” forkert ”udtryk, såsom træthed, vrede eller bekymring. Med botox kan vi udglatte de uønskede rynker.

Ønsker du at dit ansigt udadtil også udstråler den selvfølelse du har indeni?

Med alderen kommer der rynker. Nogle rynker kan være charmerende, mens andre kan være med til at give dig et” forkert ”udtryk, såsom træthed, vrede eller bekymring. 

Ønsker du at få fjernet disse rynker, så dit udseende atter harmonerer med din selvfølelse? 
Botox er en dokumenteret effektiv behandling til at fjerner rynker i ansigtet og kan hermed give dig et naturligt fornyet og frisk look.

Hvordan fungerer Botox?

Botulinum toksin, også kaldet Botox er en effektiv behandling til at fjerne mimiske rynker i ansigtet. Botox forhindrer frigivelsen af signalstoffer mellem nerve og muskel, hvorved der sker en afslapning af musklen. Efter injektion af Botox bliver de muskler, som folder huden og herved skaber rynker, forhindret i at trække sig sammen, hvilket gør, at huden udglattes.

Hvad skal jeg være opmærksom på inden jeg behandles med Botox?

Inden din første Botox behandling er det påkrævet (fra styrelsen for patientsikkerhed), at du er til en gratis konsultation i klinikken. Foreligger der ingen kontraindikation, kan du efter 48 timer påbegynde din første behandling med Botox. Det anbefales at undgå indtagelse af håndkøbsmedicin med blodfortyndende effekt såsom kodimagnyl og ipren op til behandlinger og pauser ligeledes fiskeolie og indtag af Ingefær, da dette også har en blodfortyndende effekt og kan øge risikoen for blå mærker.

Hvordan foregår behandlingen?

Selve behandlingen foretages ved, at der med en meget tynd nål indsprøjtes små mængder botox i de fine ansigtsmuskler på udvalgte steder. Behandlingen er kun forbundet med ganske lidt ubehag og kræver ingen bedøvelse. Umiddelbart efter behandlingen kan der i huden ses små stik, som kortvarigt efter forsvinder.

Efter behandlingen

Det er vigtigt ikke at trykke eller massere på det behandlede område de første 4 timer efter behandlingen, så Botoxen ikke spredes til andre muskler end de tilsigtede. Ligeledes bør der i samme tidsrum ikke påføres makeup på området.

Effekten af behandlingen indtræder efter 2 – 14 dage, men har først sin fulde effekt efter 14 dage, hvorfor en vurdering af effekten tidligst kan vurderes her. To uger efter behandlingen kan der tilbydes en kontroltid for at tjekke virkningen.

Hvor længe holder behandlingen?

Gennemsnitligt kan behandlingen gentages hver 4. mdr., men dette kan være individuelt. Nogle har længere virkning af behandlingen, hvor andre efter 3 mdr. måske føler behov for at forny behandlingen.