Spring til indhold

Ann-Sigts behandlinger, specielt for mænd

Hos Ann-sigt har vi fokus på, at også mænd har behov for, at optimere deres hud og udseende med ansigtspleje og hudforyngelsesbehandlinger. Har du brug for en dybderensende ansigtsbehandling ? Er du træt af dine gamle aknear ? Eller er der tilkommet rynker, som får dig til at føle, at dit udseende ikke længere stemmer… Læs mere »Ann-Sigts behandlinger, specielt for mænd

Mænd har også brug for hudpleje og hudforyngelse.

Hos Ann-sigt har vi fokus på, at også mænd har behov for, at optimere deres hud og udseende med ansigtspleje og hudforyngelsesbehandlinger.

Har du brug for en dybderensende ansigtsbehandling ? Er du træt af dine gamle aknear ? Eller er der tilkommet rynker, som får dig til at føle, at dit udseende ikke længere stemmer overens med din selvfølelse ?

Ann-Sigt har udarbejdet flere behandlingspakker netop til mænd.

Ann-Sigts boost for mænd

Ønsker du en dybderensende og fugtgivende ansigtsbehandling er dette behandlingen for dig.

Behandlingen startes med en grundig afrensning af ansigtet, hvorefter der påsmøres en dybderensende frugtsyremaske. Mens denne er på, udføres der hovedbundsmassage. Efter afrens af frugtsyremasken påsmøres en kølende, antioxidants og fugtgivende maske. Behandlingen afsluttes med fjernelse/tilretning af uønsket hår sv. til bl.a. bryn og ører.

Varighed : 45 min.

Pris: 700 kr.

Ann-Sigts hudforyngelse for mænd.

Er du generet af dybe porer, aknear og/eller ønsker du på naturligvis en hudforyngelsesbehandling, så er dette behandlingen for dig.

Ansigtet afrenses, hvorefter hele ansigtet behandles med Skinpen ( se behandling: “Skinpen” for mere info)

Behandlingen afsluttes med en kølende og hydrerende maske, samt fjernelse/tilretning af uønsket hår sv. til bl.a. bryn og ører.

Varighed: 45 min

Pris: 1400 kr.

Ann-Sigt boost og løft for mænd.

Behandlingen startes med en grundig afrensning af ansigtet, hvorefter der påsmøres en dybderensende frugtsyremaske. Mens denne er på, udføres der hovedbundsmassage. Efter afrens af frugtsyremasken påsmøres en kølende, antioxidants og fugtgivende maske. fjernelse/tilretning af uønsket hår sv. til bl.a. bryn og ører. Slutteligt ilægges filler 1 ml, fordelt med 0,5 ml på hver kindben eller i furerne fra næse ned til mund.

Varighed: 75 min

Pris: 3000 kr.

Udvidet Ann-Sigts løft og rynkereduktion for mænd.

Der behandles med ikke permanent filler 2 ml, – fordelt med 0,5 ml i hver kindben og 0,5 ml i begge furer fra næse ned til mund.

Dernæst behandles med botox i bekymringsrynken (ml. bryn), i panden og i rynker omkring øjnene ( kragetæerne)

Varighed: 50 min.

Pris: 7000 kr.