Spring til indhold

Fjernelse af karsprængninger i ansigtet

Fjernelse af karsprængninger i ansigtet. Er du generet af karsprængninger i ansigtet, som du dagligt forsøger at dække med makeup? Mange har karsprængninger i mindre eller mere udtalt grad, som ofte ses i næsefløjene eller på kinderne. Hos AnnSigt tilbyder vi laserbehandling, som er en hurtig og effektiv behandling til at fjerne karsprængninger og rødme… Læs mere »Fjernelse af karsprængninger i ansigtet

Fjernelse af karsprængninger i ansigtet.

Er du generet af karsprængninger i ansigtet, som du dagligt forsøger at dække med makeup?

Mange har karsprængninger i mindre eller mere udtalt grad, som ofte ses i næsefløjene eller på kinderne.

Hos AnnSigt tilbyder vi laserbehandling, som er en hurtig og effektiv behandling til at fjerne karsprængninger og rødme i ansigtet, hvormed du vil opnå en mere ensartet hudtone.

Karsprængninger

Karudvidelser i ansigtet, på hals og decollete ( øverste del af brystet) kan skyldes genetik, men opstår ofte også som led i aldersforandringer og ved for megen soldyrkelse gennem livet. Endeligt kan karsprængninger og diffus rødme også ses som led i hudsygdomme, såsom Rosacea.

Før behandlingen

Inden din behandling skal du til en gratis konsultation i karsprængninger ansigt, hvor vi gennemgår behandlingsforløbet og du får mulighed for at få svar på de spørgsmål du måtte have. Foreligger der ingen kontraindikation, kan du påbegynde din første behandling umiddelbart efter konsultationen.

Det er vigtigt, at du ikke er brun når du skal behandles og at du undgår sol i mindst 1 måned før start af behandling og i hele behandlingsperioden.

4 uger før behandling, skal du derfor undgå følgende:

Solbadning

Solarium

Selvbruner

Hvordan foregår laserbehandlingen?

Inden behandlingens start vil du få laserbriller på og der påføres et tyndt lag gel på området der skal behandles. Selve behandlingen foregår ved, at laseren med få millisekunders varighed rammer karrene med lysglimt og hermed destruerer karudvidelserne. De beskadigede kar vil efterfølgende blive fjernet af kroppens reparationssystemer, hvormed den ønskede effekt opnås. Under behandlingen vil der kunne forekomme ubehag i form af en prikkende varme og lige efter behandlingen kan det føles som en solskoldning.

Efter behandlingen

Lige efter behandlingen, vil du i klinikken få et kølende element på området der er behandlet. Der vil kunne ses rødme og evt. stedvis blålig misfarvnig efter behandlingen og der vil senere kunne komme varierende grader af hævelse. Disse gener forsvinder i løbet af få dage til 1 uge.

I 4 uger efter behandlingen vil huden have en øget lysfølsomhed, hvorfor det er vigtigt dagligt at bruge solcreme med høj faktor (SPF 50) og ikke at udsætte det behandlede område for direkte sollys. Det anbefales ikke at dyrke motion eller belaste kredsløbet på anden vis i 3 dage efter behandlingen, da unødvendig pres på karrene kan påvirke resultatet af behandlingen. Ligeledes frarådes det i dagene efter behandlingen, ikke at tage blodfortyndende præparater, heriblandt Kodimagnyl, Ipren og fiskeolie.

Antal behandlinger og forventning

Effekten af behandlingen er som regel god, men kan variere fra person til person afhængig af karrenes beskaffenhed, lokation og årsag.

Det er individuelt hvor mange behandlinger der skal til, men typisk 2 – 3 behandlinger med 3 – 4 ugers interval. Ved Rosacea dog ofte 4 – 6 behandlinger.

Behandlingen fjerner ikke en evt. tendens til at danne nye karudvidelser og vedligeholdelsesbehandling 1 til 2 gange per år tilrådes.