Spring til indhold

Foaming enzyme facial – Ansigtsbehandling

Også kaldet Champagne Ansigtsbehandlingen. Denne luksuriøse, skummende og eksfolierende ansigtsbehandling er velegnet til alle hudtyper. Specielt også til dig som har sensitiv hud og Rosacea. Hvad er Foaming enzyme facial behandling ? Foaming enzyme facial fra IS Clinical, er en professionel ansigtsbehandling, der kombinerer enzymerne fra papaya og ananas med glykolsyre. Kombinationen heraf giver en… Læs mere »Foaming enzyme facial – Ansigtsbehandling

Også kaldet Champagne Ansigtsbehandlingen.

Denne luksuriøse, skummende og eksfolierende ansigtsbehandling er velegnet til alle hudtyper. Specielt også til dig som har sensitiv hud og Rosacea.

Hvad er Foaming enzyme facial behandling ?

Foaming enzyme facial fra IS Clinical, er en professionel ansigtsbehandling, der kombinerer enzymerne fra papaya og ananas med glykolsyre. Kombinationen heraf giver en effektiv eksfoliering, som samtidig er beroligende. Dette efterfulgt af en intensiv kølende og fugtgivende maske, vil du opleve en ren, poleret og strålende hud med ny glød.

Behandlingen består af 2 terapeutiske masker fra IS Clinical:

  1. Den eksfolierende Foaming enzyme masque, indeholdende enzymer fra papaya, ananas og glykolsyre, Masken er en lækker skum der påføres ansigtet med en pensel.
  2. Rejuvenating masque, som er en lindrende, fugtgivende og kølende maske rig på antioxidanter og indeholder: hyaluronsyre, aloe vera, grøn the, lakridsrod, vindruekerne og rosmarin ekstrakt, samt pebermynte.

Hvordan foregår en Foaming enzyme facial ?

Behandlingen foregår over 4 trin og tager ca. 45 min.

Først afrenses huden grundigt over 2 gange med Cleansing Complex fra IS Clinical. Dernæst påføres Foaming enzyme masken. Imens masken er på huden i ca 7 min. udføres der hovedbundsmassage. Efter afrens af første maske, påføres den kølende, beroligende og fugtgivende Rejuvenating masque, som er på i ca 15 min. Til slut påsmøres fugtcreme og SPF 50 fra IS Clinical.

Under behandlingen vil der være dejlig afslappende musik.

For at opnå det bedste resultat, anbefales et kurforløb med 3 behandlinger, med 2 – 4 ugers interval.