Spring til indhold

Frugtsyre Ansigtsbehandling – Fire & Ice

Frugtsyre Ansigtsbehandling – Fire & Ice Ønsker du en effektiv, men samtidig afslappende ansigtsbehandling? Fire & Ice behandling fra IS Clinical er en effektiv frugtsyrebehandling, der er designet til hurtigt og sikkert at forny hudens overflade. Ved at eliminere hudens døde hudceller fremskyndes cellefornyelsen. Huden udglattes, blødgøres og fine linjer reduceres. Hvad er Fire &… Læs mere »Frugtsyre Ansigtsbehandling – Fire & Ice

Frugtsyre Ansigtsbehandling – Fire & Ice

Ønsker du en effektiv, men samtidig afslappende ansigtsbehandling?

Fire & Ice behandling fra IS Clinical er en effektiv frugtsyrebehandling, der er designet til hurtigt og sikkert at forny hudens overflade. Ved at eliminere hudens døde hudceller fremskyndes cellefornyelsen. Huden udglattes, blødgøres og fine linjer reduceres.

Hvad er Fire & Ice ?

Fire & Ice er en frugtsyre ansigtsbehandling, som er særdeles velegnet til aktiv akne, reducering af store porer, hyperpigmentering, Rosacea og tør og trist hud. Tilmed har behandlingen en opstrammende effekt på huden, som er med til at udglatte linjer og rynker.

Behandlingen består af 2 terapeutiske masker:

  1. Resurfacing masqe, – er en frugtsyremaske som overfladebehandler samt dybderenser porer og fjerner døde hudceller. Den udglatter, blødgør, samt genskaber sund glød til mat hud. Masken indeholder: sukkerrørs, citronsyre, æble, grøn the og kanelblads ekstrakt, samt vitamin B3 og A.
  2. Rejuvenating masque, – er en lindrende, fugtgivende og Antioxidantrig maske. Masken dulmer irritation og rødme, samt køler. Masken indeholder: Hyaluronsyre, Aleo vera, grøn the, lakridsrod, vindruekerne og rosmarin ekstrakt, samt pebermynte.

Hvordan foregår en Fire & Ice behandling?

Behandlingen foregår over 4 trin og tager ca 45 min

  • Først afrenses huden grundigt over 2 gange med Cleasning Complex fra IS Clinical
  • Dernæst påsmøres Resurfacing Masque (frugtsyremasken), som godt kan føles prikkende og lidt brændende. Imens masken er på huden i ca 5 min. udføres hovedbundsmassage.
  • Efter afrensning af første maske påsmøres den kølende, beroligende og fugtgivende Rejuvenating masque, som i ca 15 minutter får lov til at absorberes ind i huden.
  • Efter afrens påsmøres fugtcreme og SPF 50 fra IS Clinical.

Under hele behandlingen vil der være spa musik, så du kan slappe af mens du opnår effektiv fornyelse af huden.

For at opnå det bedste resultat anbefales: 1 – 4 behandlinger med 2 – 4 ugers interval.

Det er muligt at købe et klippekort med 3 behandlinger, hvorved der vil være en besparelse,- book her .