Spring til indhold

Kemisk Peeling

Ønsker du at få en mere glat og jævn hudtone og opnå mere glød med minimal downtime? IS Clinicals prodigy peel  ”P2” er en kemisk peeling, målrettet til at korrigere mindre uregelmæssigheder i huden, såsom ujævn hudtone, fine rynker og linjer og udslæt.  IS Clinicals prodigy peel  ”P2”, kombinerer resorcinol, mælkesyre, salicylsyre og citronsyre og… Læs mere »Kemisk Peeling

Ønsker du at få en mere glat og jævn hudtone og opnå mere glød med minimal downtime?

IS Clinicals prodigy peel  ”P2” er en kemisk peeling, målrettet til at korrigere mindre uregelmæssigheder i huden, såsom ujævn hudtone, fine rynker og linjer og udslæt. 

IS Clinicals prodigy peel  ”P2”, kombinerer resorcinol, mælkesyre, salicylsyre og citronsyre og er hermed målrettet til flere hudproblemer og er baseret på de reneste, bedste og naturlige botaniske ingredienser, som alle er klinisk testede og validerede. På grund af den innovative formel, er der mindre risiko for uregelmæssigheder i pigment og kan derfor bruges på alle hudtyper, selv mørke hudtyper.

Hvordan virker peelingen?

IS Clinicals prodigy peel ”P2” er designet til at peele og fjerne døde hudceller på en kontrolleret og jævn måde. Denne proces booster hudens naturlige eksfolieringsproces og celledannelse. 

Prodigy peel adskiller sig fra andre kemiske peels ved, at de reneste og mest kraftfulde ingredienser er kombineret med den nyeste teknologi, som skaber en formel som er ekstremt effektiv, men samtidig skånsom for huden.

Hvilke forbedringer kan du forvente at se med IS Clinical Prodigy peel ”P2” ?

  • Forbedringer på mild akne
  • Forbedringer på synlige tegn på aldring, herunder fine linjer og rynker.
  • Lysner hyperpigmentering og ujævn hudtone, resulterende i en forbedret hudteint.
  • Eksfolierer og fjerner urenheder fra tilstoppede porer.

Hvad skal jeg være opmærksom på inden jeg behandles med Peeling?

Kemisk peeling kræver at du kommer til en gratis konsultation i klinikken. Foreligger der ingen kontraindikation, kan du efter 48 timer påbegynde din første peeling.

De fleste kan behandles med kemisk peeling, men har du aktivt forkølelsessår, skadet og solskoldet hud samt overfølsom for aspirin eller nødder, bør du ikke behandles med Clinical Prodigy peel ”P2”.

Hvordan foregår en behandling med IS Clinical Prodigy peel ”P2” ?

Peelingen består af 3 trin

Trin 1: Hudens overflade bliver som det første afrenset for fedt og døde hudceller, hvorefter huden affedtes ved påføring af prodigy prep.

Trin 2: Prodigy peel ”P2” (syren) påføres huden, hvorefter der vil kunne mærkes en prikken i huden. Peelingen kan med 10 minutters interval påføres over 3 omgange, som vurderes individuelt ud fra hudens reaktion.

Trin 3: I sidste step påføres Prodigy boost, som er med til at booste peelèns effekt og fornyelse af huden styrkes.

Efter behandlingen

Huden kan lige efter behandlingen fremstå lidt rød, varm og opblussende, men aftager oftest kortvarigt efter.  

I ugen efter behandlingen gennemgår huden en fornyelsesproces, hvor der på 2 – 6 dagen vil kunne ses afskalning af huden. I hvilket omfang dette sker er meget individuelt. Nogen oplever stor afskalning og andre nærmest intet. Sparsom afskalning er dog ikke et udtryk for at behandlingen ingen effekt har.

Huden kan føles mere tør i 1-2 uger efter behandlingen. Tilføj her ekstra fugt til huden, men undgå cremer med vitamin-A/Retinol.

Det er vigtigt at du i 14 dage efter behandlingen undgår direkte sollys og dagligt påfører solcreme med SPF 50%.

Hvor længe holder behandlingen?

Det er individuelt hvor længe en behandling holder, da det igen afhænger af den enkeltes livsstil iht specielt soldyrkelse, pleje af huden og specielt hvorvidt der dagligt påsmøres huden SPF 50%

Ved Prodigy peel ”P2” anbefales et kurforløb på 3 behandlinger med 4-8 ugers interval.

Udtalelse om kemisk peeling, fra kunde Louise;

Inden jeg prøvede den kemiske peeling, var min hud træt, grå og der var plamager af ru hud flere steder. Selve behandlingen var fin, – jeg kan godt lide at man kan mærke der sker noget. Lige efter behandlingen, føltes huden frisk og mere spændstig. Efter et par dage begyndte huden at skalle af, hvorfor det er en god ide lige at planlægge hvornår man får behandlingen. Her 14 dage efter behandlingen, føler jeg min hud er blevet mere frisk og levende. Jeg fornemmer at porerne er mindre synlige og jeg bliver mødt med kommentarer om, at jeg ser mere frisk ud, – uden folk lige kan sætte en finger på, hvad der gør, at de synes det. Jeg vil klart anbefale behandlingen. Min hud var sart og tør efter en sommer med sol, strand og vand. Nu kan jeg gå vinteren i møde med et friskere udseende.


Retinol Peeling

Hvad er en Retinol peeling?

Retinol peeling er peeling med A-vitaminsyre. Retinol peelingen indeholder 3% retinol (a-vitaminsyre-derivat) og Retinol Boosting Complex, som effektivt eksfolierer huden.

Peelingen indeholder bisabolol som fugter og beroliger huden. Peelingen passer til alle hudtyper.

Retinol peeling er specielt god til reducering af dybe porer og har en hudforyngende effekt.

Hvordan foregår en Retinol peeling ?

Huden afrenses grundigt, hvorefter peelingen påsmøres ansigtet.

Peelingen bibeholdes herefter på og afvaskes først derhjemme efter 6 – 8 timer.

Efter behandlingen

I ugen efter behandlingen gennemgår huden en fornyelsesproces, hvor der vil kunne ses afskalning af huden. I hvilket omfang dette sker er individuelt. Det er her vigtigt ikke at pille det døde hud af. Tilføj i stedet huden ekstra fugt i form af fed creme, f.eks. Triple lipid fra Skinceuticals eller Sheald fra IS Clinical.

Det er helt naturligt at huden kan føles mere tør i 1-2 uger efter behandlingen. Tilføj som nævnt, huden ekstra fugt, men undgå cremer med vitamin-A/Retinol.

Derudover er det vigtigt, at du i 14 dage efter behandlingen undgår direkte sollys og dagligt påfører solcreme med SPF 50%.