Spring til indhold

Permanent hårfjerning

Er du træt af røde knopper, uønsket eller indgroede hår og at bruge tid på skraber og lignende? For mange, både kvinder og mænd, kan barbering, voks eller lign. både give hudirritation, være tidskrævende og til stor gene. Ønsker du at slippe for ovenstående, så er denne behandling netop for dig! Hvis du vil høre… Læs mere »Permanent hårfjerning

Er du træt af røde knopper, uønsket eller indgroede hår og at bruge tid på skraber og lignende?

For mange, både kvinder og mænd, kan barbering, voks eller lign. både give hudirritation, være tidskrævende og til stor gene.

Ønsker du at slippe for ovenstående, så er denne behandling netop for dig!

Hvis du vil høre mere, er du velkommen til at booke en gratis og uforpligtende konsultation i permanent hårfjerning.

Hvad er permanent hårfjerning?

Permanent hårfjerning fjerner hårene permanent ved brug af laserteknologi. Laseren udsender et kraftigt lysglimt, som omdannes til varme, når det rammer hårene og varmen breder sig ned i hårsækken, hvorefter hårsækken destrueres permanent. Metoden er fuldstændig sikker og du mærker kun kortvarigt varmen. Med vores diodelaser, som er én af de nyeste på markedet, sikrer vi en hurtig og effektiv behandling. Behandlingen er tilmed næsten smertefri, grundet laserens specielle kølesystem.

Behandling med laser

Laseren går efter pigmentet, hvilket gør det muligt, kun at fjerne hår som indeholder pigment såsom brune eller sorte hår. Helt fine, lyse og hvide hår kan ikke behandles. Det betyder også, at jo lysere din hud er, og des mørkere hår du har, jo større effekt vil du få af behandlingen.

Ved mørke hudtyper vil lyset påvirkes af det pigment du har i huden, og ikke al energien vil ledes ned i hårsækken. Mørke hudtyper kan også behandles, du skal blot påregne flere behandlinger.

Hårene vokser i 3 faser (vækstfase, hvilefase og afstødningsfase). Det er primært i hårets vækstfase, at det er muligt at destruere hårsækken med laseren og netop derfor skal der påregnes flere behandlinger, for at ramme alle hårsækkene. Dette drejer sig som oftest om 4-12 behandlinger. Alt efter område, behandles du med 1-2 måneders interval imellem hver behandling.

Som udgangspunkt kan alle steder på kroppen behandles. Dog er det ikke muligt at behandle med permanent hårfjerning på hud, hvor der er tatovering.

Før behandlingen

Inden din behandling skal du til en gratis konsultation i permanent hårfjerning hos klinik Ann-Sigt. Her gennemgår vi behandlingsforløbet og du får mulighed for, at få svar på de spørgsmål du måtte have. Er der ingen kontraindikationer, kan du umiddelbart efter konsultationen påbegynde din første behandling.

Inden behandling skal du undgå følgende i 4 uger før behandlingen:

Solbadning
Solarium
Selvbruner
Brug af pincet
Voks
Epilering eller lignende behandling, der hiver hårene ud

Ovenstående gælder også imellem behandlingerne.

Såfremt du overholder dette og har anvendt solfaktor med SPF 50, kan vi behandle dig hele året rundt. Når du kommer til behandlingerne, skal hårene være barberet helt af hjemmefra. Vi anbefaler, at du gør dette dagen inden, for at undgå hudirritation lige inden behandlingen.

Imellem behandlingerne må du barbere dig så ofte du ønsker.

Hvordan foregår behandlingen ?

Inden behandlingens opstart vil du få laserbriller på, som beskytter dine øjne for laserlyset. Selve behandlingen føles nærmest som en kulde/varme henover huden. Varmen forsvinder kort tid efter. Kulden du mærker, er grundet vores laseres kølesystem, hvilket gør at du ikke føler smerte. Behandlingen er sikker, hurtig og effektiv. Behandlingstiden er afhængig af hvilket område du har valgt.

Efter behandlingen

Du kan fortsætte sine daglige gøremål lige efter behandlingen. Der kan være lidt rødme og hævelse af de enkelte hårsække lige efter behandlingen, som hurtigt aftager. Det er vigtigt, at du ikke udsætter det behandlede område for direkte og kraftig soleksponering i op til en måned efter behandling med laser. Vi anbefaler, for at undgå fejlpigmentering, brug af solcreme SPF 50.
Der kan gå mellem 14-30 dage efter hver behandling, før de behandlede hår er vokset ud og faldet af.

Hvilke resultater kan jeg forvente ?

Resultatet af behandlingen varierer fra person til person, afhængig af hårfarve og
hudtype. De fleste oplever en permanent reduktion på 70-90%. De ødelagte hårsække danner ikke hår igen, men der kan komme nye hårsække i forbindelse med hormonelle forandringer.
Vedligeholdelses behandling tilrådes 1 gang årligt.

Da et forløb med permanent hårfjerning typisk kræver 4 – 12 behandlinger, tilbyder klinik Ann-sigt gode rabatter. Hos klinik Ann-Sigt betaler du kun fuld pris for det dyreste område og får 50% rabat på alle andre områder, du ønsker at få behandlet i samme behandling. Tilmed har vi udarbejdet en formidabel klippekortsordning, hvor du ved køb af minimum 2 områder opnår gratis behandling(er). Se mere om klippekortordningen under “priser”.