Spring til indhold

Skinbooster

Føler du din hud ser tør, trist og grålig ud, – og har den mistet sin vitalitet og glød? Restylane skinbooster er en effektiv behandling til at få boostet din hud med fugt indefra, hvormed hudens struktur og elasticitet forbedres og hudens vitalitet og glød genskabes.  Hvad er skinbooster? Skinbooster er en effektiv injektionsbehandling til… Læs mere »Skinbooster

Føler du din hud ser tør, trist og grålig ud, – og har den mistet sin vitalitet og glød?

Restylane skinbooster er en effektiv behandling til at få boostet din hud med fugt indefra, hvormed hudens struktur og elasticitet forbedres og hudens vitalitet og glød genskabes. 

Hvad er skinbooster?

Skinbooster er en effektiv injektionsbehandling til at få gennemfugtet huden på indefra. Restylane skinbooster består af 98% vand og 2 % hyaluronsyre og er et naturligt valg, hvis du ønsker at få genskabt vitalitet og glød i din hud og hermed få reduceret overfladiske rynker. En skinbooster behandling handler dog mere om hydrerende hudpleje end om at korrigere. 

Behandlingen har den mest optimale effekt, hvis den behandles som en kur over 3 gange, med et interval på 2 – 3 uger. Restylane Skinbooster egner sig primært til behandling af ansigt, hals og hænder.

Hvad skal jeg være opmærksom på inden jeg behandles med Skinbooster?

Skinbooster er en tynd filler, og kræver ligesom til ikke permanent filler, at du kommer til en gratis konsultation i klinikken. (Har du allerede været til en Filler konsultation i klinikken, er det dog ikke påkrævet). Foreligger der ingen kontraindikation, kan du efter 48 timer påbegynde din første skinbooster behandling. Det anbefales at undgå indtagelse af håndkøbsmedicin med blodfortyndende effekt såsom kodimagnyl og ipren op til behandlingen og pauser ligeledes fiskeolie og indtag af Ingefær, da dette også har en blodfortyndende effekt og kan øge risikoen for blå mærker.

Hvordan foregår en skinbooster behandlingen?

Selve behandlingen foretages ved, at skinbooster i små depoter indsprøjtes lige under hudoverfladen med en tynd nål. Behandlingen er ikke helt smertefri, hvorfor der ofte 45 minutter inden behandlingen, påsmøres lokalbedøvende creme. For at forebygge blå mærker, kan der i nogle tilfælde i stedet anvendes en speciel fremstillet stum nål ( cannula), hvormed skinboosteren også lægges under huden. Ved anvendelse af cannula, er det ikke nødvendigt med lokalbedøvende creme.

Efter behandlingen

Det er individuelt hvor længe en skinbooster kur holder. Hudens kvalitet og struktur, samt livsstil, såsom soldyrkelse og rygning, er bla. nogle af de faktorer der har indflydelse på behandlingens holdbarhed.

For at bibeholde optimal holdbarhed efter en skinbooster kur, anbefales en opfølgende behandling hver 6 mdr. Herved vedligeholder du gennemfugtning af huden og vil opleve at fine linjer og rynker udglattes mere og mere for hver behandling.


Profhilo

Er du generet af løs og kreppet hud i ansigtet og trænger du til en opstramning? Så er Profhilo lige noget for dig!

Hvad er Profhilo ?

Profhilo er en injektionsbehandling, der ligesom i andre fillers, indeholder hyaluronsyre. Måden den adskiller sig på er, at produktet har en mere flydende konsistens, da hyaluronsyren ikke er krydsbundet. På den måde fordeler den sig mere jævnt ud i huden.

Profhilo er unik, grundet den høje koncentration af hyaluronsyre. Den forynger således huden ved at sætte kroppens egne kollagene fibre i gang, de elastiske fibre øges, fedtvævet regenereres og fugten bindes. På den måde boostes foryngelsesprocessen.

Den forynger alle celletyper grundet dens bioremodellerende effekt, som den eneste på markedet. Alt det tilsammen gør, at Profhilo er den bedste filler til behandling af løs hud og opstramning, uden at give unaturlig volumen.

Områder der typisk behandles: Ansigt og hals, – men også hænder, øverste del af bryst, samt områder på kroppen kan behandles med Profhilo.

Hvilke fordele er der ved behandling med Profhilo ?

Opstrammer
Udglatter fine linjer og rynker
Giver øget spændstighed
Modvirker effektivt tab af hudens elasticitet
Stimulerer huden til at danne kollagen og elastin
Booster huden indefra
Modvirker løs og slap hud
Forebyggende effekt
Fugter huden indefra

Hvad skal jeg være opmærksom på inden jeg behandles med Profhilo?

Inden din første behandling med Profhilo, er det påkrævet (fra styrelsen for patientsikkerhed), at du er til en gratis konsultation i klinikken. Foreligger der ingen kontraindikation, kan du efter 48 timer påbegynde din første behandling med Profhilo. Det anbefales at undgå indtagelse af håndkøbsmedicin med blodfortyndende effekt såsom kodimagnyl og ipren op til behandlingen og pauser ligeledes fiskeolie og indtag af Ingefær, da dette også har en blodfortyndende effekt og kan øge risikoen for blå mærker.

Hvordan foregår en behandling med Profhilo

Behandlingen foregår ved at profhilo injiceres ind i huden med en tynd nål. Produktet lægges som boluser på udvalgte områder. Ved behandling i ansigtet, da typisk 5 steder på hver side af ansigtet.

Behandlingen er forbundet med let ubehag. Lige efter behandlingen kan der ofte ses små buler ( ligner myggestik) hvor produktet er injiceret. Dette aftager efter 1 – 2 dage.

Hvor mange behandlinger?

For optimalt resultat, anbefaler vi 2 behandlinger med 4 uger mellem behandlingerne.
Holdbarheden på behandlingen afhænger af hudens tilstand, alder samt område. Som oftest skal behandlingen vedligeholdes med en årlig behandling – eller hver 6. til 8. måned.