Spring til indhold

Skinbooster

Føler du din hud ser tør, trist og grålig ud, – og har den mistet sin vitalitet og glød? Restylane skinbooster er en effektiv behandling til at få boostet din hud med fugt indefra, hvormed hudens struktur og elasticitet forbedres og hudens vitalitet og glød genskabes.  Hvad er skinbooster? Skinbooster er en effektiv injektionsbehandling til… Læs mere »Skinbooster

Føler du din hud ser tør, trist og grålig ud, – og har den mistet sin vitalitet og glød?

Restylane skinbooster er en effektiv behandling til at få boostet din hud med fugt indefra, hvormed hudens struktur og elasticitet forbedres og hudens vitalitet og glød genskabes. 

Hvad er skinbooster?

Skinbooster er en effektiv injektionsbehandling til at få gennemfugtet huden på indefra. Restylane skinbooster består af 98% vand og 2 % hyaluronsyre og er et naturligt valg, hvis du ønsker at få genskabt vitalitet og glød i din hud og hermed få reduceret overfladiske rynker. En skinbooster behandling handler dog mere om hydrerende hudpleje end om at korrigere. 

Behandlingen har den mest optimale effekt, hvis den behandles som en kur over 3 gange, med et interval på 2 – 3 uger. Restylane Skinbooster egner sig primært til behandling af ansigt, hals og hænder.

Hvad skal jeg være opmærksom på inden jeg behandles med Skinbooster?

Skinbooster er en tynd filler, og kræver ligesom til ikke permanent filler, at du kommer til en gratis konsultation i klinikken. (Har du allerede været til en Filler konsultation i klinikken, er det dog ikke påkrævet). Foreligger der ingen kontraindikation, kan du efter 48 timer påbegynde din første skinbooster behandling. Det anbefales at undgå indtagelse af håndkøbsmedicin med blodfortyndende effekt såsom kodimagnyl og ipren op til behandlingen og pauser ligeledes fiskeolie og indtag af Ingefær, da dette også har en blodfortyndende effekt og kan øge risikoen for blå mærker.

Hvordan foregår en skinbooster behandlingen?

Selve behandlingen foretages ved, at skinbooster i små depoter indsprøjtes lige under hudoverfladen med en tynd nål. Behandlingen er ikke helt smertefri, hvorfor der ofte 45 minutter inden behandlingen, påsmøres lokalbedøvende creme. For at forebygge blå mærker, kan der i nogle tilfælde i stedet anvendes en speciel fremstillet stum nål ( cannula), hvormed skinboosteren også lægges under huden. Ved anvendelse af cannula, er det ikke nødvendigt med lokalbedøvende creme.

Efter behandlingen

Det er individuelt hvor længe en skinbooster kur holder. Hudens kvalitet og struktur, samt livsstil, såsom soldyrkelse og rygning, er bla. nogle af de faktorer der har indflydelse på behandlingens holdbarhed.

For at bibeholde optimal holdbarhed efter en skinbooster kur, anbefales en opfølgende behandling hver 6 mdr. Herved vedligeholder du gennemfugtning af huden og vil opleve at fine linjer og rynker udglattes mere og mere for hver behandling.