Spring til indhold

Skinpen / Ar behandling

Skinpen er en naturlig løsning, hvis du ønsker behandling af Ar og opnå ensartet hudstruktur. Få en smuk, naturlig og ensartet hudstruktur med Skinpen microneedling. Hos Ann-Sigt anvendes kun den sikreste microneedling behandling på verdensplan. Hvad er Skinpen? Skinpen er den første microneedling-enhed i verden, som er godkendt af de amerikanske lægemyndigheder (FDA) med CE-mærke… Læs mere »Skinpen / Ar behandling

Skinpen

er en naturlig løsning, hvis du ønsker behandling af Ar og opnå ensartet hudstruktur.

Få en smuk, naturlig og ensartet hudstruktur med Skinpen microneedling.

Hos Ann-Sigt anvendes kun den sikreste microneedling behandling på verdensplan.

Hvad er Skinpen?

Skinpen er den første microneedling-enhed i verden, som er godkendt af de amerikanske lægemyndigheder (FDA) med CE-mærke og ISO-certificering og må hermed kun behandles af sygeplejersker og læger.

Skinpen er godkendt og klinisk dokumenteret til sikkert og effektivt, at behandle ar efter akne eller operationer, samt til behandling af strækmærker.

Derudover bruger Skinpen også ” kollagen- induktionsterapi” til behandling af melasma, også kendt som misfarvninger i huden. Skinpens mekaniske proces har tilmed også en effektiv antirynkende effekt og en mindre peelende effekt på huden, hvorved store porer reduceres.

Skinpen er klinisk dokumenteret til at virke på både mænd og kvinder hele året rundt og er egnet til alle hudtyper, – både lys og mørk hud.

Sådan fungerer Skinpen

Skinpen er en behandling hvor huden udsættes for kontrollerede mikroskader, for derved at stimulerer kroppens naturlige sårhelingsproces, mens den minimerer celleskader. Resultatet er en effektiv genopbygning af huden, herunder arvæv, mens den overordnede hudstruktur forbliver intakt og forbedret.

Ved behandling med skinpen anvendes et elektrisk stempel, som med fine sterile nåle penetrerer huden lodret i en forudbestemt dybde og hermed danner mange små tætsiddende huller i huden per minut. Dette stimulerer hudens fibroblaster til at producere nyt bindevæv, hvorved ujævnheder i huden såsom Ar reduceres og rynker udglattes.

Hvad kan Skinpen anvendes til?

Skinpen fra IS er en special-behandling og udføres kun af sygeplejersker og læger og er yderst effektiv til:

  • Ar efter akne eller operationer
  • Fine linjer og rynker
  • Pigmentforandringer, herunder melasma og solskader
  • Strækmærker
  • Grove porer / ujævn hudstruktur

Derudover har Skinpen en sikker hudopstrammende og hudforyngelseseffekt og kan sammenlignes med en mild fraktioneret C02-laserbehandling. Ved behandling med skinpen er der dog langt mindre downtime end ved C02 laser og langt de fleste kan gå på arbejde allerede dagen efter behandlingen. Tilmed er der ved behandling med Skinpen, minimal risiko for infektion.

Hvordan foregår en behandling med Skinpen

Først afrenses huden grundigt med Cleansing Complex, hvorefter der påføres hyaluronsyre. (Kun ved dybe aknear eller lignende, kan der 30 min inden behandlingen, påføres lokalbedøvende creme).Skinpenen føres herefter over huden i varierende dybde. Nåledybden afhænger af, hvor i ansigtet eller på kroppen der behandles. Oftest er behandlingen kun forbundet med let ubehag. En behandling af et ansigt og hals tager ca 30 min.

Efter behandlingen

Umiddelbart efter behandlingen vil huden ses let lyserød til rød ud og kan minde om en let til moderat solskoldning. Derudover kan der typisk opleves følgende reaktioner efter behandlingen: Tørhed, ru hud, stramning i huden, rødme, kløe, afskalning, ømhed, let brændende fornemmelse. Disse symptomer går oftest over efter 2- 4 dage uden yderligere komplikationer. Der bør ikke anvendes make-up på det behandlede område, før huden er helt ophelet.

Det anbefales i dagene efter behandlingen at anvende cremen Sheald fra IS Clinical, eller Epidermal repair fra Skinceuticals, som begge har en helende, fugtgivende og beroligende effekt på huden, samtidig med at de forebygger infektioner i huden.

Hvornår ses effekten af Skinpen og hvor mange behandlinger?

Effekten af behandling med Skinpen på overfladiske ujævnheder, grove porer og pigmentpletter ses oftest i løbet af nogle uger, mens effekten på dybere Ar, rynker og strækmærker ses oftest først efter måneder og kræver flere behandlinger. For at opnå det mest optimale resultat, anbefales følgende antal behandlinger:   

1 – 3 behandlinger med 4 ugers interval ved: 

Overfladiske ujævnheder, grove porer, små pigmentpletter.

3 – 6 behandlinger med 4 ugers interval ved:

Dybere Ar, rynker, strækmærker og melasma

Udtalelse om skinpen, fra kunde Sofia;

Min hud har fået en rigtig fin glød og syner og føles opstrammet. Jeg kan også selv tydeligt se hvordan mine porer er mindsket. “

Se priser og tilbud her