Spring til indhold

Tattoo Wax fra Perron Rigot

Tattoo Wax fra Perron Rigot Har du tatoveringer, – og ønsker du en skånsom hårfjerning, som samtidig kan få din tatovering til at se friskere ud ? Laserbehandling i form af bl.a. permanent hårfjerning, kan ikke udføres på tatoveret hud, hvorfor vi nu har glæden af, at kunne supplere med, at fjerne hår på tatoveringer… Læs mere »Tattoo Wax fra Perron Rigot

Tattoo Wax fra Perron Rigot

Har du tatoveringer, – og ønsker du en skånsom hårfjerning, som samtidig kan få din tatovering til at se friskere ud ?

Laserbehandling i form af bl.a. permanent hårfjerning, kan ikke udføres på tatoveret hud, hvorfor vi nu har glæden af, at kunne supplere med, at fjerne hår på tatoveringer med den eksklusive voks, Tattoo Wax fra Perron Rigot.

Den første voksbehandling nogensinde der er designet, testet og patenteret til tatoveringer.

Tattoo Wax kollektionen er en komplet behandling, der fjerner hår, eksfolierer og fugter det tatoverede område, Udover voks, anvendes der i behandlingen også to hudplejeprodukter, som du med fordel kan tilkøbe og anvende derhjemme som efterbehandling. Herved sikrer du, at din tatovering også fremadrettet fremstår flot og frisk.

Hvis du har en tatovering eller snart skal have en, er dette den eneste hårfjerningsmetode du vil bruge.

Du kan få den vildeste wow-effekt efter kun en behandling med Tattoo Wax. Den er specielt designet til at give dig glat hud og samtidig eksfoliere og fugte din tato så farven fremstår mere klar og frisk.

Perron Rigot

Hos klinik Ann-sigt udføres kun voksbehandlinger med det franske og anerkendte voksmærke Perron Rigot.

Perron Rigot, grundlagt i 1936, opfandt HOT WAX og voks med lav smeltetemperatur. Voks som er plantebaseret, hypoallergene, meget skånsom for huden, og som kan anvendes til alle hår, – og hudtyper.

Behandling af lyse hår i ansigtet

Vi tilbyder også voksbehandling af de små lyse og dunede hår i ansigtet, også kaldet vellushår. Da vellushår ikke indeholder pigment, kan disse nemlig ikke med et optimal resultat, behandles med laser i form af permanent hårfjerning.

Tilmed tilbydes voksbehandling omkring bryn, samt uønsket hår i næse og ører.